Om oss

Jag har alltid haft djur som mitt största intresse. Genom åren har jag haft allt ifrån kaniner till hästar.

Mazda & Suzuki

1990 kom rasen med stort H in i mitt liv. Briarden, en vaktande vallhund med ursprung från Frankrike. 1996 föddes min första kull och sedan dess har det blivit totalt 18 kullar. Många välmeriterade hundar inom både bruks, lydnad och utställning .

På Briard innehar kenneln flera Korningsdiplom och Bruksuppfödardiplom. Har själv tävlat upp till Elitlydnad och Högreklass Bruks, är utbildad Tjänstehundsförare . Har varit mycket aktiv inom SBK som tävlingsledare, instruktör, utställningsarrangör och Ordförande poster både lokalt och Rasklubb. Inom SKK är jag utbildad till Avelsråd och är auktoriserad Kennelkonsulent.

Judo & Mimie 1999
BIS -2 Avelsgrupp i Ransäter 2012
Uppfödargrupp Hamar 2007 med 2 juniorer och 2 Champions

2015 köpte jag min första Havanais en tik med ett fantastiskt temperament som gjorde att jag fastnade för rasen.

Sonen med Itsy & Wera

2017 föddes min första Havanaiskull och som alla mina kullar genom åren så är mitt mål sunda, trevliga hundar med en god exteriör och gärna med lite extra allt i temperamentet.

Alla mina valpar föds naturligtvis upp inne i huset med katter och barn, Levereras registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade och Dolda felförsäkrade i Folksam

Om du är intresserad av att ge en Woodlooksvalp ett aktivt liv och få en lång relation med uppfödaren så är du välkommen att höra av dig…

Woodlooks Picture Perfect ”Musse” som valp